Vacatures De Groot Coevorden b.v.

Heb jij affiniteit met particuliere verzekeringen?
Bij De Groot Coevorden zoeken we een Acceptant volmachtbedrijf!

Acceptant volmachtbedrijf

Bedrijfsprofiel

Al meer dan 80 jaar mogen wij de verzekeringsbelangen behartigen van onze gewaardeerde relaties. Als lid van de Adfiz zijn wij professioneel en onafhankelijk in onze adviezen op het gebied van transportverzekeringen en bancaire producten.

Het is onze taak om de prijs/kwaliteitverhouding in de verzekeringsmarkt te kennen, waardoor wij door middel van een op maat gemaakt advies de beste oplossing kunnen bieden. De Groot Coevorden B.V. is gespecialiseerd in het beroepsgoederenvervoer. Ook voor Employee Benefits bent u aan het goede maar vooral ook betrouwbaar adres. De Groot Coevorden is al vele jaren ISO9001-gecertificeerd. Deze internationale norm specificeert kwaliteitssysteemeisen, te gebruiken waar de bekwaamheid van een leverancier om produkten te leveren moet worden aangetoond door middel van vaste procedures.

Functiebeschrijving

Voor ons volmachtbedrijf zijn we op zoek naar een fulltime (32-40 uur) acceptant voor particuliere verzekeringen. De volmacht geldt voor 15 verzekeringsmaatschappijen en wordt nog steeds uitgebreid. Bij De Groot Coevorden b.v. zijn meer dan 150 zelfstandige werkende intermediairs aangesloten. Het aantal samenwerkende intermediairs groeit maandelijks. Binnen het volmachtbedrijf worden verzekeringsproducten ontwikkeld en beheerd voor onze klanten. Als acceptant ben je mede verantwoordelijk voor acceptatie, verwerking en registratie van verzekeringen die binnen het volmachtbedrijf afgesloten worden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar verzekeringservaring als acceptant of commercieel medewerker bij een verzekeringskantoor
  • In het bezit van een WFT Basis en Schade particulier en bij voorkeur ook Zakelijk
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Enthousiast, proactief, punctueel en flexibel
  • Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen met je collega’s

Arbeidsvoorwaarden

De Groot Coevorden b.v. biedt je een uitdagende functie met prettige werksfeer in een jong, enthousiast en servicegericht team. Je hebt als medewerker van De Groot Coevorden b.v. goede arbeidsvoorwaarden, waaronder: een marktconform salaris, een premievrije pensioenregeling, korting op je verzekeringen.

PERSOONLIJKE GEGEVENS:

Naam *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer *
Typ hier je motivatie of voeg een bijlage toe:
Upload uw bestanden:
Motivatie (niet verplicht)
CV (verplicht)*

andy-pruim De Groot Coevorden b.v.

Word jij onze nieuwe collega?