Eigenrijders pakket verzekering

EIGENRIJDERSPAKKET

VOOR ELK ONDERDEEL VAN DE
VERVOERSKETEN IS ER EEN OPLOSSING OP MAAT.
OOK VOOR EIGEN RIJDERS

Reisverzekering afsluiten De Groot Coevorden

DOORLOPENDE REISVERZEKERING

GAAT U BINNENKORT OP VAKANTIE?
VERGEET DAN NIET UW REISVERZEKERING AF TE SLUITEN.

WGA-EIGEN RISICO

WGA-VERZEKERING EIGEN RISICO

Na 2 jaar ziekte ontvangt uw deels arbeidsongeschikte medewerker die meer dan
35 procent arbeidsongeschikt is een uitkering van de overheid. Deze uitkering wordt betaald van de premie die u aan de Belastingdienst betaalt. Zolang uw medewerker een uitkering ontvangt, betaalt u een hogere premie aan de Belastingdienst. Het scheelt u dus geld als uw zieke medewerker snel herstelt en geen uitkering meer ontvangt. Bovendien blijft u verplicht om er alles aan te doen dat uw medewerker alsnog re-integreert.

Bij de WGA-verzekering Eigen Risico betaalt u aan ons (in plaats van aan de Belastingdienst) een premie. Wij helpen u dan bij de re-integratie van uw medewerker. Daar zijn we al ruim 75 jaar in gespecialiseerd. En zo weet u zeker dat u voldoet aan uw re-integratieverplichtingen.

Voordelen:

  • U heeft dezelfde financiële zekerheid als bij de Belastingdienst
  • U krijgt ondersteuning bij re-integratie
  • Zolang uw medewerker ziek is krijgt hij van het 3e tot het 12e jaar ondersteuning en u ontvangt een uitkering gedurende deze periode

SERVICE

PRODUCTEN

Saskia Veldman De Groot Coevorden b.v.

Saskia Veldman

Ondersteunend hypotheekspecialist

Mijn taak is vooral om de voortgang van uw hypotheekaanvraag in de gaten te houden. Er zijn tegenwoordig veel mitsen en maren, maar door mijn expertise en ervaring op hypothekengebied kunnen we meestal snel schakelen.