Eigenrijders pakket verzekering

EIGENRIJDERSPAKKET

VOOR ELK ONDERDEEL VAN DE
VERVOERSKETEN IS ER EEN OPLOSSING OP MAAT.
OOK VOOR EIGEN RIJDERS

Reisverzekering afsluiten De Groot Coevorden

DOORLOPENDE REISVERZEKERING

GAAT U BINNENKORT OP VAKANTIE?
VERGEET DAN NIET UW REISVERZEKERING AF TE SLUITEN.

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING VOOR TRANSPORT

Veroorzaakt uw bedrijf of uw product schade of letsel bij anderen? Dan kunnen zij de schade op u verhalen. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) beschermt u uw bedrijf tegen deze gevolgen. Deze verzekering is ook geschikt voor stichtingen en verenigingen.

DEKKING

Onze Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven vergoedt schade als gevolg van aansprakelijkheid voor het beschadigen van andermans zaken en het toebrengen van letsel. Ook productaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid zijn verzekerd.

VOORRISICO

De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt ook de schade die is veroorzaakt vóór de ingangsdatum van uw verzekering en pas wordt ontdekt ná de ingangsdatum van uw verzekering. Dat is het zogenoemde voorrisico of inlooprisico. Deze dekking is meestal gratis. Voor bepaalde branches geldt een premietoeslag.

NARISICO VERZEKEREN

Als u met uw bedrijf stopt, kunnen er nog schadeclaims binnenkomen. Wij bieden daarom de mogelijkheid om nog drie jaar verzekerd te blijven. U betaalt voor deze drie jaar een sterk gereduceerde premie.

WAT KOST HET?

Wilt u weten wat onze Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven kost? Wij adviseren u vrijbblijvend u over de benodigde dekking en berekent de premie op basis van uw situatie.

Voordelen:

  • Hetzelfde verzekerde bedrag voor alle risico’s
  • Voorrisico gedekt
  • Professioneel advies volgens de laatste ontwikkelingen

SERVICE

PRODUCTEN

Saskia Veldman De Groot Coevorden b.v.

Saskia Veldman

Ondersteunend hypotheekspecialist

Mijn taak is vooral om de voortgang van uw hypotheekaanvraag in de gaten te houden. Er zijn tegenwoordig veel mitsen en maren, maar door mijn expertise en ervaring op hypothekengebied kunnen we meestal snel schakelen.