Wilt u een nieuwe betaalrekening?
Het is zo geregeld. We helpen u graag!

Uw woning verduurzamen

Spaarrekening openen? We helpen u graag!

Bent u bewust bezig met duurzaam wonen? En overweegt u om uw huis duurzamer en energiezuiniger te maken? RegioBank adviseert u duidelijk en deskundig hoe u het ook financieel goed regelt. Zodat uw plannen niet alleen goed zijn voor onze planeet en de volgende generaties, maar ook prettig zijn voor uw portemonnee.

Energiezuinig wonen

De energieprijzen zijn enorm gestegen. Daarom is investeren in zonnepanelen en isolatie erg interessant. U verdient uw investering snel terug. We helpen u graag om te kijken wat er mogelijk is om uw woning energiezuinig te maken. Op een financieel aantrekkelijke manier. Van woningisolatie en een vloerverwarming tot een warmtepomp en zonnepanelen.

Doe de woningscan

Ontdek direct de mogelijkheden voor uw woning en met de huisscan. U heeft dan binnen 3 minuten duidelijk in beeld overzicht wat u het beste kunt doen om uw huis te verduurzamen. U ziet ook welk kosten u maakt en wat u bespaart. Na de scan nemen we contact met u op voor een vrijblijvend persoonlijk advies

Het slimme van verduurzamen

  • Toenemend wooncomfort.
  • Uw woning is milieuvriendelijker.
  • U bespaart op uw energielasten.
  • De waarde van uw woning kan stijgen.

De financiering

Natuurlijk kost verduurzamen eerst geld, maar u verdient uw investering zeker terug. Investeert u in energiebesparende maatregelen voor uw huis? Dan mag u  na de verbouwing 106% van de waarde van het huis lenen. En dan zijn er ook nog allerlei subsidies die u kunt aanvragen.

Uw huis energiezuiniger maken

Als u uw woning gaat verbeteren, dan wilt u deze investering natuurlijk graag terugverdienen. Wij hebben de verbouwingen die het meest de waarde van uw woning verhogen op een rij gezet. Maak daarnaast gebruik van ons handige stappenplan en tips om uw energielabel te verbeteren.

Uw woning verbouwen

Overweegt u een verbouwing om uw woning te verduurzamen? Onze zelfstandig adviseur geeft u graag praktische adviezen voor een verbouwing waar u blij mee bent en blijft. Zoals adviezen over een goede planning, een rechtsbijstandverzekering, en natuurlijk de juiste financiering. U kunt uw verbouwing bijvoorbeeld financieren met een tweede hypotheek. We praten u graag bij!

Hoe financiert u de verbouwing?

Als u uw woning gaat verbouwen brengt dat flinke kosten met zich mee. RegioBank biedt u allerlei mogelijkheden om uw verbouwing te financieren. Bijvoorbeeld door uw hypotheek te verhogen of  door spaargeld te gebruiken. Houd altijd rekening met onvoorziene uitgaven. Als u daar 25% van de begroting voor reserveert voorkomt u financiële verrassingen.

Uw voordelen:

Persoonlijk advies van uw Adviseur
Direct en goed geholpen wanneer dit nodig is
Altijd verse koffie :)
Ard van der Sluis
Ard van der Sluis

Erkend financieel en verzekeringsadviseur

Onze diensten:

Een spaarrekening openen is zo gebeurd!
Oriënterend gesprek? Van harte welkom!
Oriënterend gesprek? Van harte welkom!
Eerst goed advies nodig? Van harte welkom!

UW ZELFSTANDIG ADVISEUR VAN REGIOBANK IN COEVORDEN

Wilt u een nieuwe betaalrekening? Het is zo geregeld. We helpen u graag!

Kelly Vleems

Adviseur verzekeringen
Adviseur Regiobank

Ik wil graag advies over
een betaalrekening

Neem voor vragen, advies of
een offerte vrijblijvend contact op.

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens: