rechtsbijstand verzekering De Groot Coevorden b.v.

Rechtsbijstandverzekering DAS

rechtsbijstand verzekering De Groot Coevorden b.v.

RECHSTBIJSTANDVERZEKERING DAS

Het leven zit vol onverwachte risico’s. Ook u kunt in een conflict raken waarbij u juridische hulp nodig bent. Denkt u eens aan een conflict op uw werk. Als er een probleem ontstaat, vraagt u zich af waar u recht op heeft. En hoe u dat krijgt. Dan is het fijn om te weten dat u verzekerd bent van juridische bijstand. Met onze rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd als u juridische problemen heeft, zelfs als er een rechtszaak gevoerd dient te worden. Het is belangrijk uw rechtsbijstandverzekering tijdig af te sluiten, op het moment dat het echt nodig is, is het immers vaak al te laat.

Voordelen:

  • Uitgebreide dekking
  • Verschillende dekkingen voor passende, juridische ondersteuning en advies op maat
  • U kunt met al uw vragen rechtstreeks terecht bij ervaren juristen 

Dekking

Onze rechtsbijstandverzekering dekt de financiële gevolgen van een juridisch conflict. Er zijn verschillende dekkingen waar u voor kunt kiezen:

DAS VOOR IEDEREEN:

Iedereen heeft recht op juridische ondersteuning. Met DAS voor iedereen verzekert u zich van juridische hulp in de meest voorkomende conflictsituaties. Zaken rondom verkeer en vakantie, ontslag en (ver)koop, huur, verbouwing van de woning zijn gedekt.

DAS UITGEBREID: 

Op het werk, rond uw huis, bij uw aankopen of met de familie. Op het moment dat er een juridisch probleem ontstaat, wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Dan is het geruststellend te weten dat de juristen van DAS achter u staan. Bij verreweg de meeste conflicten biedt DAS juridische bescherming. Zaken rondom werk en inkomen, verkeer en vakantie en wonen en aankopen zijn gedekt. Ook is het mogelijk om voor een pluspakket te kiezen. Deze biedt de meeste complete juridische bescherming voor u en uw gezin. Zaken rondom werk, verkeer en wonen, vermogensbeheer en fiscale zaken en mediation bij echtscheiding zijn gedekt.

55+ DEKKING

U bent dan wel gestopt met werken, maar u heeft het vast drukker dan ooit. DAS voor 55-plussers beschermt u tegen juridische zorgen, zodat u kunt blijven genieten van het leven. Zaken rondom een 2de huis of vakantiewoning, pensioen en vrijwilligerswerk en beleggingen en fiscale zaken zijn gedekt.

VERKEERSDEELNEMERS

Zodra u een voet buiten de deur zet, bent u al een verkeersdeelnemer. In het verkeer zijn we kwetsbaar. En daar ontstaan ook de meeste conflicten. Want krijgt u alle schade, materieel en persoonlijk wel vergoed? Uw jurist bij DAS gaat voor u aan de slag, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het is ook mogelijk om voor een pluspakket te kiezen. Als u kiest voor het pluspakket verkeersdeelnemers dan wordt uw verkeersdekking uitgebreid tot de gehele wereld. En naast verkeersdekking voor uw hele gezin heeft u dan ook recht op direct en onbeperkt telefonisch advies rond alle juridische vragen en/of conflicten.

Wat is niet verzekerd?

Er zijn een aantal situaties die niet onder de dekking van onze DAS rechtsbijstandverzekering vallen. Wij hebben een aantal situaties voor u opgesomd. Niet gedekt is onder andere schade:

  • In fiscale of fiscaalrechtelijke geschillen met (overheids)instanties. Hieronder vallen ook geschillen over heffingen en heffingsvrije hoeveelheden, retributies, bijdragen, leges, invoerrechten en accijnzen
  • Waarbij de verzekerde voor behartiging van zijn belangen aanspraak kan maken op een aansprakelijkheidsverzekering

Wat zijn de kosten?

U kunt de premie voor de rechtsbijstandverzekering snel en makkelijk berekenen. Aan de hand van de gewenste dekking kunnen wij u snel een indicatie van de premie geven.

Tot 10 procent pakketkorting

Als u verzekeringen sluit in 2 of meer rubrieken dan krijgt u pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot 10% en is van toepassing op de totale premie.

Aantal rubrieken Korting
2 5%
3 7,5%
4 10%