caravanverzekering

Caravanverzekering

caravan verzekering De Groot Coevorden b.v.

CARAVANVERZEKERING

Een caravan is beslist geen standaard product. Een goede verzekering moet dus maatwerk zijn. Immers, iedereen geniet op zijn eigen manier van een caravan. Wij bieden u daarom de mogelijkheid zelf uw verzekering vast te stellen. U kiest de dekking die bij u past en betaalt alleen voor de zaken die u wilt verzekeren. Kortom: op en top maatwerk.

Voordelen:

 • U kunt uw voortent/luifel, aanbouw en inboedel meeverzekeren
 • Standaard 2 jaar nieuwwaarderegeling maar 5 of 7 jaar nieuwwaarderegeling is ook mogelijk
 • Gratis hulpverlening bij pech of schade
 • Gunstige afschrijving
Dit is verzekerdStandaardOptioneel
Aansprakelijkheid (WA)
Brand, diefstal, natuurschade
Beschadiging / aanrijding
Hagelschade
Particuliere verhuur
Inboedel
Accessoires
Voortent / luifel
Hulpverlening
Vervangend vervoermiddel
Waardegarantie: 1, 3 of 5 jaar

Dekking

Met onze casco (caravan)dekking bent u beschermd tegen aanrijding, brand/diefstal, hagelschade en storm maar ook tegen schade die per ongeluk wordt veroorzaakt door uzelf of door een andere onzekere gebeurtenis. Ook allerlei buitengewone kosten worden vergoed en bijvoorbeeld ook de kosten van bewaking, vervoer, berging en opruiming na schade.

De caravan casco dekking kunt u afsluiten in combinatie met:

 • 2 jaar nieuwwaarde (budgetdekking):Als u eerste eigenaar bent dan wordt bij verlies of total-loss twee jaar lang de nieuwwaarde van uw caravan vergoed. Bent u tweede eigenaar dan wordt bij verlies of total-loss twee jaar lang de aankoopwaarde van uw caravan vergoed.
 • 5 jaar nieuwwaarde (comfortdekking):Als u eerste eigenaar bent dan wordt bij verlies of total-loss vijf jaar lang de nieuwwaarde van uw caravan vergoed. Bent u tweede eigenaar dan wordt bij verlies of total-loss twee jaar lang de aankoopwaarde van uw caravan vergoed mits de caravan niet ouder is dan 84 maanden.
 • 7 jaar nieuwwaarde (topdekking):Als u eerste eigenaar bent dan wordt bij verlies of total-loss zeven jaar lang de nieuwwaarde van uw caravan vergoed. Bent u tweede eigenaar dan wordt bij verlies of total-loss vijf jaar lang de aankoopwaarde van uw caravan vergoed mits de caravan niet ouder is dan 84 maanden.

Welke dekking u ook kiest, hulpverlening en aansprakelijkheid zijn standaard meeverzekerd. Ook is het mogelijk uw verzekering uit te breiden met:

 • Voortent/luifel meeverzekeren:Naast de caravan kunt u natuurlijk ook de voortent en/of luifel meeverzekeren tegen de voor de caravan gekozen risico’s.
 • Inboedel meeverzekeren:De in de caravan aanwezige inboedel kan op dezelfde basis als de caravan worden meeverzekerd.
 • Rechtsbijstand:Bij alle (juridische) problemen die ontstaan bij het bezit of het gebruik van uw caravan zijn de juridische en financiële gevolgen van deze juridische zaken gedekt als u kiest voor het meeverzekeren van de rechtsbijstandmodule.

VERZEKERINGSGEBIED

 • Gedurende het hele jaar: Nederland, België, Luxemburg en tot 100 km van de Nederlandse grens in Duitsland
 • Bovendien gedurende zes maanden aaneengesloten per jaar: alle andere landen van Europa en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee (niet voor stacaravans)

Wat is niet verzekerd?

Er zijn een aantal situaties die niet onder de dekking van onze caravanverzekering vallen. Wij hebben een aantal situaties opgesomd. Niet gedekt is onder andere schade:

 • Als gevolg van onvoldoende zorg of onderhoud
 • Door langzaam inwerkende milieu- of weersinvloeden
 • Bestaande in herstelkosten van slijtage
 • Door waardevermindering van uw caravan of door nadeel wegens het niet kunnen gebruiken van uw caravan

Wat zijn de kosten?

U kunt snel en gemakkelijk de premie van de caravanverzekering berekenen. Aan de hand van een aantal in te vullen gegevens kunnen wij u snel een indicatie van de premie geven.

Tot 10 procent pakketkorting

Als u verzekeringen sluit in 2 of meer rubrieken dan krijgt u pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot 10% en is van toepassing op de totale premie. Sluit u een aanvullende dekking voor uw caravanverzekering dan krijgt u wel de korting, echter deze verzekeringen tellen niet mee voor het aantal rubrieken.

Aantal rubrieken Korting
2 5%
3 7,5%
4 10%

SERVICE

Jannicke Arends

Adviseur verzekeringen

”Heeft u een vraag over uw huidige caravanverzekering? Of wilt u een nieuwe verzekering afsluiten?”

U kunt ons bereiken op:
0524 – 599 777

Bereken premie caravanverzekering?