Over ons

Over ons

Goed verzekerd onderweg

Wij zijn De Groot Coevorden, een onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in zekerheid voor transportbedrijven. We bemiddelen en adviseren al meer dan 90 jaar op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en andere financiële diensten. Ook kunt u bij ons terecht voor employee benefits. We zijn altijd dichtbij in Noord‐ en Oost‐Nederland. Welkom!

Persoonlijk en betrokken

Bij ons kunt u op een persoonlijke benadering rekenen. Gericht op een eerlijke, duurzame en respectvolle adviesrelatie met u. Vanuit onze jarenlange ervaring en up-to-date expertise laten we  producten en aanbieders pasklaar op uw wensen aansluiten. We gaan net die stap verder voor een onafhankelijk advies. Goed voor een oplossing waar u blij mee bent. Zo doen we dat!

Zekerheid gegarandeerd

Onze aanpak is stevig gefundeerd op vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit. We zijn lid van Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs. 

Ons team

Maak kennis met de mensen die zich dagelijks voor u inzetten. Ons team bestaat uit specialisten en adviseurs op het gebied van transportverzekeringen en financiële diensten. We bundelen onze kennis en we kennen onze klanten in de regio goed. Alles om effectief op uw situatie in te spelen!

Onderdeel van Certe Groep

De Groot Coevorden is onderdeel van Certe Groep; een keten van organisaties in de verzekeringsbranche. Deze bestaat uit een eigen verzekeringsmaatschappij, een volmachtbedrijf en diverse assurantieadvieskantoren. Vanuit meerdere vestigingen in het land ontzorgt Certe Groep  met ongeveer 200 collega’s particuliere en zakelijke relaties bij hun risicobeheersing. Bijvoorbeeld op gebied van debiteurenbeheer, telefonie, ICT, Schadebehandeling etc. 
Lees meer...

De Groot Coevorden B.V. - Verzekerd van goed advies

Het team van De Groot Coevorden helpt u graag!