Hypotheek afsluiten?

Zakelijke hypotheken

Overweegt u een bedrijfspand te kopen en heeft u hier vragen over?

Dan bent u bij De Groot Coevorden B.V. aan het juiste adres!
Wij helpen u graag uw droom te verwezenlijken! Persoonlijke service staat bij ons voorop!

Onze dienstverlening

Het eerste gesprek is bedoeld om geheel gratis samen met u te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. In dit eerste gesprek inventariseren wij u w wensen en mogelijkheden.
Wij adviseren over mogelijke oplossingen om uw wensen te realiseren. Hierbij baseren wij ons advies op de door uw verstrekte gegevens en onze kennis van de producten van de Regiobank.
Wij verzorgen de contacten tussen u als klant en de financiële instelling waarbij u een financieel product wilt aanschaffen. En zorgen dat het aanvraag traject snel en soepel verloopt.
Onderhoud van het aangeschafte financiële product is noodzakelijk. Wij begeleiden u daarom ook na aanschaf van het gewenste product.

De Groot Coevorden B.V. - Verzekerd van goed advies

Onze specialisten voorgesteld!

Ard van der Sluis

Ard van der Sluis

Erkend financieel en verzekeringsadviseur

Voor mij als hypotheekadviseur staat bovenaan dat u een passend advies krijgt. Dat uw eigen ideeën en wensen meegenomen worden in het financiële plan. Ik kijk daarom samen met u, naar de mogelijkheden, om de hypotheek aan te sluiten op uw persoonlijke situatie. Zodat u met een gerust hart, en vertrouwen in uw eigen woning kan wonen.

Zoals ’t heurt……..

Saskia Veldman

Binnendienst hypotheken

Mijn taak is om de voortgang van uw hypotheekaanvraag in de gaten te houden van aanvraag tot aan de hypotheek passering bij de notaris. Tevens onderhoud ik het contact met de geldverstrekkers en betrokken partijen. In deze snel veranderende hypotheekmarkt, kan ik door mijn jarenlange ervaring snel schakelen.

Rick Regtop

Erkend financieel en verzekeringsadviseur

Het afsluiten van een hypotheek moet een weloverwogen beslissing zijn. Als erkend hypotheekadviseur vind ik het belangrijk om u inzicht te geven in uw financiële situatie en hierin uw persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden te betrekken. Hierbij zal ik niet alleen kijken naar de maandlasten van uw hypotheek, maar ook naar uw toekomstplannen, de gevolgen van overlijden of arbeidsongeschiktheid en de betaalbaarheid van de maandlasten na uw pensionering.

Droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws over de huiszenmarkt.

Uw verzekeringen zijn in goede handen

Ik wil advies

Het aanvragen van advies is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens: