woonhuis verzekering De Groot Coevorden b.v.

Droomhuis gevonden?
Wij helpen u graag uw droom te verwezenlijken!
Bel: 0524 - 599 777

woonhuis verzekering De Groot Coevorden b.v.

Hypotheek afsluiten

Kwaliteit die stáát in de markt!

Hypotheekadvisering is een vak dat hoge eisen stelt aan deskundigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en (sociale) vaardigheden van de adviseur. Er worden immers adviezen gegeven die een grote impact hebben op het leven van uw klant. Om deze kwaliteit te waarborgen, neemt de SEH examens af en stelt zij jaarlijks een PE-programma samen waarmee u zich kwalificeert als Erkend Hypotheekadviseur. Deze Erkenningsregeling is een persoonsgebonden certificering voor alle individuele hypotheekadviseurs in Nederland. Met dit label onderscheidt u zich in de markt.

Waarom Erkend Hypotheekadviseur worden
Onderscheidend vermogen

De titel Erkend Hypotheekadviseur biedt u onderscheidend vermogen op basis van deskundigheid, vaardigheden en integriteit. Uit onderzoek ism TNS-Nipo is gebleken dat maar liefst 91% van de consumenten (huizenbezitters) dit kwaliteitskeurmerk zeer belangrijk vindt en laat meespelen bij hun keuze voor een hypotheekadviseur.

Kennis

De SEH biedt u de mogelijkheid kennis te vergaren en te delen. Doe uw voordeel met de trainingen, (thema)bijeenkomsten en congressen en lees de actualiteitennieuwsbrief, het vakblad Erkend en de website. Zo bent u altijd op de hoogte van relevante informatie op uw vakgebied.

Gemak
De SEH neemt u veel administratieve rompslomp uit handen. Zij registreert en administreert o.a. uw PE-punten van de SEH én de Wft, uw examenverleden, correspondentie en facturatie. U kunt uw persoonlijk dossier inzien op mijnseh.nl.

Belangenorganisatie voor Erkend Hypotheekadviseurs
De SEH brengt het gewenste niveau van kennis, vaardigheid en integriteit en de wijze waarop die het beste kan worden geborgd onder de aandacht bij overheid, toezichthouder etc. Daarmee wil zij wet- en regelgeving in het belang van de klant en u als hypotheekadviseurs beinvloeden. De SEH adviseert het College Deskundigheid Financiele Dienstverlening over de invulling van de Wft-PE.

Voordelen:

  • ANALYSE EN ADVIES
  • BEMIDDELEN / VOORTGANGSBEWAKING
  • INVENTARISEREN IN EEN PERSOONLIJK GESPREK
  • ONDERHOUD DOOR NAZORG EN BEHEER

Ard van der Sluis

Erkend financieel en verzekeringsadviseur

Voor mij als hypotheekadviseur staat bovenaan dat u een passend advies krijgt. Dat uw eigen ideeën en wensen meegenomen worden in het financiële plan. Ik kijk daarom samen met u, naar de mogelijkheden, om de hypotheek aan te sluiten op uw persoonlijke situatie. Zodat u met een gerust hart, en vertrouwen in uw eigen woning kan wonen.

Zoals ’t heurt……..

 Saskia Veldman

Ondersteunend hypotheekspecialist.

Mijn taak is om de voortgang van uw hypotheekaanvraag in de gaten te houden van aanvraag tot aan de hypotheek passering bij de notaris. Tevens onderhoud ik het contact met de geldverstrekkers en betrokken partijen. In deze snel veranderende hypotheekmarkt, kan ik door mijn jarenlange ervaring snel schakelen.

Rick Regtop

Erkend financieel en verzekeringsadviseur

Het afsluiten van een hypotheek moet een weloverwogen beslissing zijn. Als erkend hypotheekadviseur vind ik het belangrijk om u inzicht te geven in uw financiële situatie en hierin uw persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden te betrekken. Hierbij zal ik niet alleen kijken naar de maandlasten van uw hypotheek, maar ook naar uw toekomstplannen, de gevolgen van overlijden of arbeidsongeschiktheid en de betaalbaarheid van de maandlasten na uw pensionering.

[print_responsive_thumbnail_slider]